Prodajni pogoji

KLUB CICERON

Kot člane Kluba Ciceron štejemo registrirane uporabnike spletne strani www.ciceron.si ter druge kupce knjig založbe Ciceron, ki nam zaupajo svoje kontaktne podatke ter s tem dobijo pravico do:

  • 15 % popusta na maloprodajne cene za vse knjige z oznako cena Klub Ciceron; zaradi Zakona o enotni ceni knjige popust ne velja v obdobju prvih šestih mesecev po izidu posamezne knjige;
  • občasnih akcijskih popustov za vse knjige ali za posamezne skupine knjig, objavljenih na spletni strani, o katerih člane obveščamo po    elektronski pošti in z SMS sporočili; akcijski popusti se obračunavajo od maloprodajne cene knjig in se ne seštevajo z drugimi ugodnostmi;
  • nakupa novih knjig po znižani predprodajni ceni, ki je objavljena ob napovedi izida knjige na spletni strani;
  • rednega obveščanja o ponudbi in novostih založbe Ciceron po elektronski in/ali klasični pošti ter s SMS sporočili.
Člani kluba Ciceron nimajo nobenih obveznosti nakupa. Založba Ciceron se zavezuje, da bo njihove osebne podatke uporabljala izključno za obveščanje o zgoraj omenjenih prodajnih aktivnostih in za dostavo naročenih pošiljk.
Če ne želijo več prejemati obvestil založbe Ciceron, lahko to kadarkoli in v katerikoli obliki sporočijo in njihovo članstvo v Klubu Ciceron bo prenehalo.

KOLIČINSKI POPUST (velja za vse uporabnike, obračunava se od vrednosti posameznega nakupa)

2 knjigi -5 %
3 ali 4 knjige -10 %
5 knjig ali več -15 %

POŠTNINA in DOSTAVA

  • Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije, strošek poštnine pa se obračuna v skladu z njenim veljavnim cenikom in se lahko razlikuje od tistega, ki je naveden v informativnem predračunu. Enako velja za pošiljke v tujino.