O založbi

Ciceron, Andrej Poznič s.p. je vpisan na davčnem uradu Ljubljana, izpostava Domžale pod matično št. 1935577. Je zavezanec za davek na dodano vrednost.

Naslov in administrativni podatki

CICERON, Andrej Poznič s.p.
Dobeno 52
1234 Mengeš
Matična številka: 1935577
ID za DDV: SI90752376
IBAN: SI56101000037989754
BIC BAKO SI 2X
 

SPLOŠNA DOLOČILA IN VAROVANJE ZASEBNOSTI

NAKUP KNJIG

Spletna knjigarna založbe Ciceron prodaja izključno knjige, ki so izšle pri tej založbi.

Navedene cene so maloprodajne in veljajo na vseh prodajnih mestih, ki ponujajo knjige založbe Ciceron. Oblikujejo in spreminjajo se v skladu z Zakonom o enotni ceni knjige.

KLUB CICERON

Obiskovalci spletne strani www.ciceron.si lahko z registracijo postanejo člani Kluba Ciceron in s tem pridobijo pravico do popustov za posamezne knjižne naslove, do količinskih popustov in do nakupa po posebnih akcijskih pogojih, ki so občasno objavljeni na spletni strani založbe Ciceron in/ali v elektronskih oziroma tiskanih sporočilih, ki jih založba Ciceron pošilja svojim kupcem.

Popusti in drugi pogoji nakupa so objavljeni v rubriki PRODAJNI POGOJI. Založba Ciceron si pridržuje pravico do spremembe pogojev brez vnaprejšnjega opozorila.

Člani Kluba Ciceron dovoljujejo založbi, da jih periodično v elektronski in tiskani obliki obvešča o novih knjižnih izdajah in o posebnih akcijskih ponudbah ter da za obveščanje uporablja njihove kontaktne podatke.

Založba Ciceron se zavezuje, da teh podatkov ne bo zlorabila oziroma uporabila za noben drug namen in jih ne bo izročala nepooblaščenim osebam ali organizacijam.

Člani Kluba Ciceron nimajo nobenih drugih obveznosti.

Če ne želijo več prejemati obvestil založbe Ciceron, lahko to kadarkoli in v katerikoli obliki sporočijo in njihovo članstvo v Klubu Ciceron bo prenehalo.

POGOJI ODSTOPA OD POGODBE

Potrošnik, kupec knjig, lahko odstopi od pogodbe o nakupu izdelka (knjige) v 15 dneh od prejema izdelka s pisnim sporočilom dobavitelju in mora nato izdelek vrniti v nadaljnjem roku 30 dni od sporočila o odstopu od nakupa. Lahko pa izdelek vrne v roku 15 dni od prejema izdelka in se šteje to za sporočilo o odstopu od pogodbe. Pri odstopu od pogodbe kupcu vrnemo vsa vplačila (plačana cena izdelka in stroški poštnine) v roku 15 dni od dneva prejema pisnega odstopa od nakupa.

Nepoškodovane knjige v enaki količini ter v originalni embalaži z obvezno priloženim računom pošljite na naslov:

Založba Ciceron
Dobeno 52
1234 Mengeš

s pripisom "vračilo". Poštnino vračila plača kupec. Vračila bodo rešena v petih delovnih dneh od prejema reklamacije.

Pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Dostop do nje je možen z osebnim obiskom na sedežu podjetja.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne knjigarne CICERON se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od kupcev na naši spletni strani so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj spletne strani si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov ali naročila oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na info@ciceron.si kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja v spletni knjigarni Ciceron in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave.