Za zdravo telo

Znanost Ajurvede
Acharya Balkrishna

V delu indijskega avtorja, velikega poznavalca starodavnih ved, so preprosto in nazorno predstavljena načela ajurvedske medicine. Knjiga prinaša temeljna znanja o zgradbi telesa, boleznih in naravnem, telesu in duši prijaznem zdravljenju.

Menihi maratonci z gore Hiei
John Stevens

Sto gorskih maratonov v stotih dneh - redka pripoved o japonskih budističnih menihih, ki med tekom po sveti gori Hiei iščejo razsvetljenje tukaj in zdaj.

Moj prvi triatlon
Joe Friel

Triatlon je šport, ki tekačem, kolesarjem in plavalcem postavlja nove mejnike. Združevanje treh zahtevnih vzdržljivostnih športov v enega je zahteveh izziv, ki poleg visoke motivacije in volje zahteva tudi dobro mero organiziranosti in...

Hitri po petdesetem
Joe Friel

Staranje je neizbežno, toda s primerno fizično vadbo je mogoče starostne spremembe upočasniti, ustaviti ali procese začasno celo obrniti v drugo smer. Starejši kot smo, pomembnejša postaja intenzivnost vadbe.

Ustvarjen za gibanje
Grega Hočevar

Izvirno delo domačega avtorja govori o večplastni zgodbi o človekovem telesu, njegovi sestavi in procesih, ki človeku omogočajo gibanje. Obvezno branje za rekreativne in vrhunske športnike.

Skrivna dirka
Tyler Hamilton

Skrivni svet profesionalnega kolesarstva, kakršen se je razkril ob dopinški aferi Lancea Armstronga.

Kako nogomet pomaga razložiti svet
Franklin Foer

Nogomet povezuje, nič manj pogosto pa zaradi njega izbruhnejo prepiri, nemiri, celo vojne. Kaj od tega bo prevladalo na nogometnih tribunah je odvisno od stanja duha v širši družbi. Prenovljena izdaja Foerjeve knjige ...