Za zdravo telo

Klub rumene majice
Edward Pickering

Kako misliti zadnja štiri desetletja zmagovalcev Dirke po Franciji? Kako ob bok postaviti 21 zmagovalcev Tourov? Ne spreglejte zbirke knjig ob največjem kolesarskem dogodku vsakega poletja. Pet knjig po enotni znižani ceni 21 EUR do konca Toura.

Pomočnik
Charly Wegelius in Tom Southam

Kristijan Koren, profesionalni kolesar in cenjen domestique: "Pomočniki smo neopazni, a v resnici smo škarje in platno dirke." Ne spreglejte zbirke knjig ob največjem kolesarskem dogodku vsakega poletja. Pet knjig po enotni znižani ceni 21 EUR...

Dirka po Italiji
Brendan Gallagher

Dirka po Italiji velja za sestro Dirke po Franciji. S to razliko, da je veličastnejša, bolj kontroverzna in polna bogate zgodovine. Ne spreglejte zbirke knjig ob največjem kolesarskem dogodku vsakega poletja. Pet knjig po enotni znižani ceni 21...

Menihi maratonci z gore Hiei
John Stevens

Sto gorskih maratonov v stotih dneh - redka pripoved o japonskih budističnih menihih, ki med tekom po sveti gori Hiei iščejo razsvetljenje tukaj in zdaj.

Hitri po petdesetem
Joe Friel

Staranje je neizbežno, toda s primerno fizično vadbo je mogoče starostne spremembe upočasniti, ustaviti ali procese začasno celo obrniti v drugo smer. Starejši kot smo, pomembnejša postaja intenzivnost vadbe.

Ustvarjen za gibanje
Grega Hočevar

Izvirno delo domačega avtorja govori o večplastni zgodbi o človekovem telesu, njegovi sestavi in procesih, ki človeku omogočajo gibanje. Obvezno branje za rekreativne in vrhunske športnike.

Jej in teci
Scott Jurek

Legenda najtežjih gorskih ultramaratonskih preizkušenj o zmagi duha nad telesom, nujni lastnosti vsakega vzdržljivostnega športnika.

Skrivna dirka
Tyler Hamilton

Skrivni svet profesionalnega kolesarstva, kakršen se je razkril ob dopinški aferi Lancea Armstronga.

Rdeča laterna
Max Leonard

Froome, Wiggins, Merckx – vsi poznamo zmagovalce Dirke po Franciji, a to je pripoved o pozabljenih, včasih absurdnih zgodbah poražencev. Rdeča laterna obrne Tour na glavo in nas sili v razmislek o uspehu, porazu in pravi naravi kolesarstva.

Nogomet od Arkana do Berlusconija
Franklin Foer

MESEC POPUSTOV ZA ŠPORTNE KNJIGE: - 30 % + dodatni količinski popusti Za obračun popusta pokličite 031 343837 ali pišite na zalozba@ciceron.si